Counter Strike 1.6 (Cs 1.6) este un joc foarte remarcabil pentru mulți oameni (inclusiv eu). De fapt, Cs 1.6 a fost primul joc FPS pe care am experimentat vreodată.

Acesta imi aminteste atunci cand stateam pana dimineata cu prietenii si ne jucam in retea, doar ca sa vedem care este cel mai bun dintre noi.

Nu conteaza ca este de 20 de ani, nu conteaza ca au aparut jocuri cu o grafica mult mai buna, pentru mine Counter Strike 1.6 ramane cel mai placut joc a generatiei 2000!

Ideea Counter-Strike este destul de simplă și realistă, iar acesta este probabil cheia succesului. Este un FPS (First Person Shooter) în care două echipe se confruntă reciproc, una de la Teroriști și una de la Contra Terorist. Confruntările au loc pe hărți variate, fiecare cu un scop specific pentru fiecare parte.

Trebuie să alegeți echipa în care să joci “băieți rai” sau “băieți buni”, echipa câștigătoare va reuși să planteze / dezamorseze bomba, sau cea care rămâne în viață. La fiecare rundă vei primii bani, care te vor ajuta să cumperi arme, grenade, kituri de dezamorsare bomba, armură, și multe altele.

download counter strike

Industria jocurilor de noroc a evoluat cu adevărat acum, iar jocurile de acțiune cum ar fi Call of Duty și Battlefield au dominat primul person shooter. Cu toate acestea, este imposibil ca niciun entuziast de jocuri să nu fi auzit sau să fi jucat Counter-Strike 1.6.Mai intai lansat in 1999 pe Windows, Counter-Strike 1.6 a fost dezvoltat de Valve Corporation, aceeasi companie care a fost de asemenea responsabila pentru introducerea Half-Life. În acest articol, vom discuta despre Counter-Strike 1.6 și dacă sunteți unul dintre acei jucători moderni care nu au jucat acest joc, acest articol este cu siguranță pentru dvs.

Cerinte :


• Sistem de operare: Microsoft Windows XP
• Procesor: 800 MHz
• Ram: 128 Mb
• spațiu pe hard disk de 4 GB
• Placă video: Placă grafică de nivel DirectX 8.1
• Conexiune internet
Cum se instalează si cum se descarca Counter Strike 1.6 ?
Instalarea Counter-Strike este o procedură directă. Puteți găsi fie online, fie puteți descărca un torrent. Odată ce pachetul de jocuri a fost descărcat, deschideți fișierul de instalare și instalați jocul. O scurtătură a jocului va fi creată pe desktop-ul de unde puteți lansa jocul.

Descarcare se va face foarte usor , dand click pe link-ul de la sfarsitul paginii .


Cum se joacă?


După lansarea jocului, veți vedea ecranul de pornire cu opțiunea unui joc nou sau veți găsi un server. Faceți clic pe serverul de căutare și veți vedea o listă de servere publice care pot sau nu pot fi protejate prin parolă, în funcție de modul de confidențialitate. Puteți să vă alăturați oricărui server în funcție de numărul de jucători online și să vă bucurați de joc cu jucători din întreaga lume.
Opțiunea “Joc nou” vă permite să vă creați propriul server cu propriile reguli și hărți. Puteți crea propriul server și puteți partaja adresa IP cu prietenii, astfel încât să se poată alătura.

descarca counter strike 1.6

download counter strike

counter strike download


Revizuire și sfaturi


Counter-Strike 1.6 are o grafică simplă, fără efecte speciale, dar jocul este palpitant și interesant. Întreaga idee a înființării unei bombe de către o echipă și cealaltă echipă care o difuzează în timp ce salvează ostatecii și elimină ceilalți jucători pune într-adevăr acest joc în afară de alte jocuri de shooter online de prima persoană din anii 2000.
Există, de asemenea, un cronometru în unele dintre hărți și, în timp ce unii membri ai echipei nu vă pot urma instrucțiunile, aceasta face ca meciul să fie și mai dificil. Cu siguranță are nevoie de expertiză și de cea mai mare atenție pentru a câștiga un meci cu succes în Counter-Strike 1.6


S-ar găsi cu siguranță o mulțime de ieftin și sugestii pe internet pentru a câștiga meciul, dar folosind aceste metode poate obține interzicerea de la un server on-line. Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este să folosiți grenade de fum înainte de a intra într-o locație ostilă și să acoperiți cât de mult poți. Un alt truc extraordinar este de a efectua hamei de hamei în timp ce trage pentru a confunda echipa adversă. Experții jocului au, de asemenea, sfaturi pentru a continua să cumpere armele în timpul jocului, dar asigurați-vă că țineți cont de fondurile disponibile. Sfatul final este să localizați și să ajungeți la bombe cât mai curând posibil pentru a vă pretinde victoria.

Download Counter Strike : Click AICI